Naoorlogse auto’s, de klassiekers

Naoorlogse auto’s, de klassiekers.

De glorie die nooit vergaat.

Onze collectie klassiekers bestaat voornamelijk uit Engelse, Zweedse en Nederlandse auto’s. Zo hebben wij onder andere een Rolls Royce en een Bentley staan. Tevens hebben wij twee Volvo’s en een collectie Dafjes. Daarnaast hebben wij ook minder bekende merken zoals Gogomobil en Sunbeam.

Bij de klassiekers staan vooral de reisverhalen centraal. Zo hebben de auto’s uit onze collectie reizen over de hele wereld gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het verhaal van een tweetal die hun relatie op de proef hebben gezet door in drie jaar een reis van Groningen naar Kaapstad te maken. Zelf rijden wij ook veel rally’s en zo hebben wij ook een hoop avonturen beleefd. De langste rally’s die wij hebben gereden zijn van Nederland naar China en een Rally door Zuid-Amerika.

Ook de historie van de grote klassieker merken zal naar voren komen. Zo zullen wij u vertellen over de succesvolle samenwerking van een aristocratische coureur en een techneut, de historie van de auto van inspector Mores en het tragische verhaal over de val van Hollandse glorie.

Laat u verrassen door onze collectie klassiekers, een tijdloze combinatie van vakmanschap en design.

oldtimer-breed-2