Basisschool arrangement

Basisschool arrangement

Het museum biedt ook voor basisscholen en buitenschoolse opvang een leuk en leerzaam arrangement. De kinderen krijgen bij dit arrangement eerst een korte rondleiding van ongeveer 30 minuten. Hierna krijgen ze een quiz met vragen over de collecties van het museum. Ze kunnen deze vragen in groepjes uitvoeren. De kinderen krijgen voor het beantwoorden van de quiz 30 minuten en hierna gaan we de antwoorden bespreken en krijgt het groepje met de meeste goede antwoorden een prijs.

Dit arrangement is erg geschikt voor kinderen in de bovenbouw maar kan aangepast worden voor kinderen van groep 3 en 4. De vakgebieden waar dit arrangement bij aansluit zijn techniek en geschiedenis.

Het museum heeft een café en scholen met een continu rooster zijn van harte welkom om bij ons de lunch te nuttigen (mag uiteraard ook de lunch van thuis zijn).

Tijdsduur:
1,5 uur.

Groepsgrootte:
maximaal 40 personen minimaal 8 personen.

Prijs:
€ 4,- per kind, docenten en begeleiders zijn gratis. Deze prijs omvat alles wat hierbovengenoemd is; een rondleiding + quiz + nabespreking. Gebruik van het museum café is gratis, als u echter van de catering gebruik wilt maken rekenen wij extra kosten.